Rouwarrangementen

Er is zoveel meer mogelijk dan het bekende standaard rouwbloemwerk. Uw emoties zijn te vertalen in bloemwerk, in een mooi boeket of een bloemstuk. We kunnen zoveel uitdrukken met de bloemen die we voor een overleden persoon kiezen. Bloemen hebben van zichzelf al veel zeggingskracht. Het gebruik van kleuren die passen bij uw dierbare, of vormen die verwijzen naar het karakter of werk en hobby’s van de overledene, kunnen die zeggingskracht nog meer versterken. Zo kunnen er persoonlijke zaken verwerkt worden in het bloemwerk. Persoonlijk rouwbloemwerk is bloemwerk dat iets weergeeft van de overleden persoon, of van wat voor de naasten van waarde is. Vanuit dat idee rouwbloemwerk laten maken, kan een diepere emotionele waarde en betekenis hebben.

In onze webshop vindt u prachtige stukken die standaard zijn en in heel Nederland leverbaar. Ook kunt u een lint of een luxe rouwkaart toevoegen.

Wilt u het stuk persoonlijker maken, dan kunt u bij de opmerkingen aangeven wat uw wensen zijn. Ook als u het fijn vindt dat we u even bellen voor overleg kunt u dat ook aangeven bij ‘opmerkingen’ Wij gaan dan persoonlijk met u in gesprek.

Al uw bloemwerk wordt op elk gewenste locatie geleverd.

Heeft u andere wensen die niet in onze website staan vermeld? Wilt u liever een plant of een droogboeket, bel ons dan voor de actuele voorraad en dan gaan we samen met u overleggen over de mogelijkheden.

rouwboeket
rouwwerk

Onze rouwboeketten

Hieronder ziet u alle rouwboeketten en accessoires in onze webshop.

Staat uw boeket hier niet tussen? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!